Elfogadta az RMDSZ kongresszusa a cselekvési tervet, melynek középpontjában a család áll

Elfogadta az RMDSZ kongresszusa a cselekvési tervet, melynek középpontjában a család áll

A Szívügyünk a család! cselekvési terv a 2021-2024-es időszakra a következő évek kormányzati feladatait, legfontosabb társadalmi, gazdasági és szociális területeinek stratégiai irányát szabja meg. Azokat a teendőket, feladatokat foglalja össze, amelyek ebben a kormányzati ciklusban előttünk állnak. Ezek egy részét örököltük, a másik részét magunknak szabtuk.

Nehéz helyzetben a legalapvetőbb köteléket, közösségünk támpillérét kell erősíteni: a családot. Emellett kiemelkedő feladat a települések fejlesztése, a környezet védelme és a fiatalok lehetőségeinek bővítése az oktatástól a vállalkozói kedvezményeken át a sportolásig.

Azon dolgozunk, hogy az új normalitás egyszersmind jobb legyen, mint a régi. Ezt a munkát foglalja keretbe ez a dokumentum, amely a jelenlegi helyzetből fakadó bonyolult és újszerű kihívásokra keresi a válaszokat. Helytálltunk a járvány alatt, bizonyítottuk erőnket, összefogtunk, túl vagyunk a nehezén, most a gazdaság és a közösségi élet újraindulására kell figyelnünk. Csak így tudunk biztos jövőt teremteni családjaink számára.

A dokumentum elérhető itt: https://bit.ly/3hJrHf4

kapcsolódó

Hírlevél