Cseke Attila

Cseke Attila

Telefon:
Cím:
050561 Bukarest, Apolodor u . 17, 5-ös szektor

Cseke Attila jogász, közigazgatási szakpolitikus. Egyik kidolgozója a parlament által elfogadott közigazgatási törvénykönyvnek. A volt egészségügyi miniszter több éves tapasztalattal rendelkezik a törvényhozás és a központi közigazgatás terén is, tárcavezetői mandátumának legfontosabb sikere a romániai egészségügy decentralizációja, amely számos kórház halaszhatatlanul szükséges felújítását és felszerelését tette lehetővé.

2008 óta törvényhozó, az elmúlt parlamenti mandátumban az RMDSZ szenátusi frakcióját vezette. Az ország autópálya-rendszerének bővítéséért dolgozott mandátuma alatt. Az RMDSZ parlamenti csoportjának köszönhetően az állami költségvetés megszavazásakor jelentős összegeket sikerült elkülöníteni minden évben a közúti infrastruktúra fejlesztésére.

Cseke Attila a Nagyváradi Egyetemen szerzett jogász diplomát, köz- és mangánjog szakon. A Bihar megyei Margittán született, házas, két gyermek édesapja.Iroda: 415300 Margitta, Republicii utca, 2. szám, Bihar megye, T: 0359.172.712
Irodavezető: Szőke Ferenc, 0771 435 688, szoke@rdsor.ro

kapcsolódó

Hírlevél