Rangsorolták a tanácsos-jelölteket Csíkkarcfalván

Rangsorolták a tanácsos-jelölteket Csíkkarcfalván

Közgyűlés keretében rangsorolta tanácsosjelöltjeit az RMDSZ Csíkkarcfalvi Helyi Szervezete április 13-án. Az ülésen részt vett Kelemen Hunor, Szövetségi elnök, Tánczos Barna mezőgazdasági és vidékfejlesztési államtitkár, Borboly Csaba az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének elnöke, valamint Becze István és Szentes Antal megyei tanácsosok.

A gyűlés első részében Gábor Tibor polgármester számolt be az elmúlt négy év megvalósításairól, a Szervezet tevékenységéről, valamint a Felcsíki Kistérségi Fejlesztési Társulás elnökeként a Kistérség 2011-es év eredményeiről is.

Borboly Csaba területi elnök gratulált a csapatnak a közösen elért eredményekhez. Elmondta, hogy a megye 67 tanácsa közül a karcfalvi az egyik legerősebb csapat, sok megvalósítást, számos eredményt magáénak tudhat. Borboly arra biztatta a jelenlevőket, folytassák az elkezdett munkát.

Kelemen Hunor Szövetségi elnök kiemelte, Karcfalva visszanyerte régi szerepét, ismét a felcsíki térség központja. Elmondta, a községnek minden lehetséges kormányzati, megyei önkormányzati és Uniós forrást ki kell használnia. Végezetül arról beszélt, mindenhol büszkén mondja el, hogy ő karcfalvi, illetve megköszönte a csapat eddigi munkáját, és további jó munkát kívánt.

Tánczos Barna államtitkár is azt hangsúlyozta, hogy mindenki felemelt fejjel járhat a községben, látszik a közös munka eredménye. Kitért a műjégpályára, illetve arra, hogy szeretné, ha az elkövetkező időszakban itt alakulna ki az ország legjobb felkészítő bázisa.

Szentes Antal megyei tanácsos segítségét ajánlotta fel a 322D pályázat sikeres kivitelezéséhez.

Az ülés befejező részében Becze István megyei tanácsos ismertette a szavazás menetét. A 148 jelenlevő szavazott arról, hogy kik induljanak az RMDSZ Csíkkarcfalvi Helyi Szervezetének tanácsosi listáján.

Végezetül Gábor Tibor polgármester elmondta, reméli az új csapattal folytatni tudja amit elkezdtek, véghez tudják vinni terveiket.

 

kapcsolódó

Hírlevél