Beoltatta magát Kelemen Hunor

Beoltatta magát Kelemen Hunor

Az RMDSZ elnöke, Románia miniszterelnök-helyettese szerdán délelőtt oltatta be magát Bukarestben. Kelemen Hunor az oltást követően elmondta: ez a leghatékonyabb módja annak, hogy újra biztonságban tudhassuk magunkat és szeretteinket, hogy visszatérjen az élet a normális kerékvágásba, és a korlátozásokat lassan a hátunk mögött tudjuk.

Az egészségügyben dolgozók után január 15-től az idősek, a krónikus betegek és a kulcsfontosságú ágazatokban dolgozó személyek kérhetik az oltást, Kelemen Hunor pedig arra biztatja őket, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat. Az RMDSZ elkötelezett az oltáskampány mellett, amit minden lehetséges eszközével népszerűsíteni fog a magyar közösség tagjainak körében.

Az RMDSZ elnöke, Románia miniszterelnök-helyettese hangsúlyozta: „a járványt csak úgy tudjuk legyőzni, ha összefogunk. 2020 a bizonytalanság és a félelem éve volt, 2021 legyen a remény és a lehetőség éve! Most kell felelősnek lennünk magunkért, egymásért. Fogjunk össze, és győzzük le a járványt!”

kapcsolódó

Hírlevél