Kovács Attila

Kovács Attila

Brassó - elnök

Cím:

500020 Brassó, Alecu Russo utca 4. szám, Brassó megye

Kovács Attila vagyok, az RMDSZ Brassó megyei szervezetének elnöke 2001 óta, a brassói Transilvania Egyetem adjunktusa. Emellett vállalkozó és aktív sportoló is, terepbiciklizem és szabadtüdős búvárkodom. Mindezek a tevékenységeim együtt alkotják azt, aki vagyok.
Filozófiából diplomáztam, amely területen doktori címet is szereztem, számos tanulmány szerzője vagyok. Az elmúlt években megyei RMDSZ-elnökként a mindennapi gyakorlatban is tettem azért, hogy az itt élő emberek tudják, nem hagyjuk őket magukra, a bajban is számíthatnak a magyar képviseletre:a sürgősségi állapot idején élelmiszert és gyógyszereket vittünk az időseknek. Együtt voltunk a jóban, de segítettünk most is.
Otthonunk, Brassó megye problémáit szeretném magammal vinni Bukarestbe, és ott megoldásokat kidolgozni rájuk, emellet az erdélyi magyar közösség jólétéért és biztonságáért szeretnék dolgozni. Mert az erős parlamenti jelenlét biztosít minket arról, hogy megkerülhetetlenek legyünk. A többség arra a kisebbségre figyel fel és veszi komolyan, amely erősnek mutatkozik – ezt az erőt tudjuk felmutatni december 6-án.

kapcsolódó

Hírlevél