Tisztújítás az RMDSZ Történelmi Máramaros szervezeteinél

Tisztújítás az RMDSZ Történelmi Máramaros szervezeteinél

Május 15-én, szombaton mozgóurnás tisztújítást szervez az RMDSZ Nagybocskón és Tiszaveresmarton. A tisztújításon a helyi RMDSZ elnökének és 3 helyi választmányi tagjának megválasztására kerül sor. Annak érdekében, hogy a magyar emberek minél szélesebb körű részvétellel választhassák meg közösségi vezetőiket, a Szövetség munkatársai ezen a napon reggel 8 és este 8 óra között fogják őket felkeresni otthonaikban a mozgóurnával.
 
Május 15-én, szombaton állóurnás tisztújítást szervez az RMDSZ Felsővisón, ahol reggel 8 és este 8 óra között lehet szavazni a felsővisói római-katolikus plébánián az itt élő magyar embereknek. A tisztújításon a helyi RMDSZ elnökének és 3 helyi választmányi tagjának megválasztására kerül sor.
 
Május 16-án, vasárnap szintén állóurnás tisztújításra kerül sor Hosszúmezőn. Itt reggel 8 és este 8 óra között a hosszúmezői Kultúrotthonban várják a szavazókat. A tisztújításon a helyi RMDSZ elnökét és 5 helyi választmányi tagját választják meg.
Arra kérjük Önöket, hogy éljenek a szavazati lehetőséggel, hiszen az elkövetkező négy esztendő helyi magyar közösségi életéről döntenek!
 
A helyi tisztújításokra a jelöltség benyújtási határideje mindhárom esetben május 7., péntek 16 óra.
 
A helyi elnöki- és/vagy választmányi tagságért induló személyek a jelöléshez szükséges, kitöltendő dokumentációt innen tölthetik le:
 
A kitöltött, dátumozott és aláírt dokumentumokat a megadott határidőn belül a Területi Tisztújítási Bizottsághoz (az RMDSZ máramarosszigeti szervezetének irodájában – Máramarossziget, Szabadság tér 24. szám) vagy a tmm.tisztujitas@rmdsz.ro e-mail címre elküldve lehet benyújtani.
 
A tisztújítás eljárásrendjéről szóló Határozat megtekinthető itt:

kapcsolódó

Hírlevél