Fejlődnek a Maros megyei települések!

Fejlődnek a Maros megyei települések!

Maros megyében 4 település beruházása kapott zöld utat a közúti infrastruktúra fejlesztésére az Anghel Saligny közművesítési program keretén belül. A támogatásnak köszönhetően Székelyberében, Mezőbándon és Mezőbondonban a községhez tartozó belső utcák kerülnek korszerűsítésre, leaszfaltozásra, míg a Gernyeszeg községhez tartozó Körvélyfája és Marosjára közötti útszakasz kerül teljes körű felújításra.

Cseke Attila, Fejlesztési, Közigazgatási és Közmunkálatokért felelős miniszter által aláírt finanszírozási szerződések Maros megyére vonatkozó értéke több mint 35 millió lej. Az RMDSZ által vezetett szaktárca célja, hogy minél több településen az alapvető közszolgálati infrastruktúra biztosítva legyen, éppen ezért olyan beruházásokat támogatnak, amelyek az utak korszerűsítését, az ivóvíz- szennyvíz- és gázhálózat kiépítését eredményezik.

Magyarságunk számára fontos, hogy az RMDSZ kormányon legyen, hiszen a mi közösségünk gondjai, problémái mások számára nem lennének fontosak. Az RMDSZ-nek köszönhetően az uniós és hazai források megfelelő helyekre kerülnek, ez által tudjuk fejleszteni, modernizálni közösségeinket, településeinket és az országot. Ha jól gazdálkodunk a rendelkezésünkre álló pénzekkel, pár év leforgása alatt több évtizedes lemaradásokat tudunk behozni.

kapcsolódó

Hírlevél