Bors Béla

Bors Béla

Csíkszereda - alpolgármester

Telefon:

2002-ben kezdtem tevékenységem az RMDSZ-nél, az akkori Státus irodában. Az elmúlt 22 év alatt a Szövetségen belül számos területen, különféle tevékenységi körben szereztem tudást és tapasztalatot. 

2007-től 2023-ig az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének ügyvezető alelnökeként tevékenykedtem, 2013-tól lettem a Szövetségi Képviselők Tanácsának tagja, majd 2016-tól 2018-ig az alelnöke. 2007-től napjainkig az RMDSZ Csíkszereda Városi Szervezete, illetve a VKT tagja vagyok. 2016-2020 között önkormányzati képviselői tevékenységet folytattam, majd 2020-tól napjainkig Csíkszereda alpolgármestereként dolgozom.  

A kapcsolat- és közösségépítés, menedzsment, szervezés, hulladékgazdálkodás, pályázati folyamatok nyomon követése, közigazgatási és önkormányzati tevékenységek, mind olyan “tapasztalatkavicsok” amelyek az évek alatt folyamatosan gyűlnek és gyűltek és, ha helyesen összeillesztem őket, lépcsőként szolgálnak a mindennapi feladatok elvégzésében. Szeretem a kihívásokat és felelőséggel vállalok feladatokat a közösségért, amelyhez tartozom. 

A Nagy István Művészeti Líceum zene tagozatának voltam diákja zongora szakon, majd 2006-ban a nagyszebeni Lucian Blaga Tudományegyetemen szereztem jogi diplomát. 

Hírlevél