Szász Izolda, a Maros megyei RMDSZ Területi Képviselők Tanácsának (TKT) új elnöke

Szász Izolda, a Maros megyei RMDSZ Területi Képviselők Tanácsának (TKT) új elnöke

Pénteken, november 24-én délután tartotta alakuló ülését az RMDSZ Maros megyei szervezetének Területi Képviselők Tanácsa. Az ülést Péter Ferenc, a megyei szervezet elnöke vezette, melynek napirendjén a TKT megalakulása, a testület  Állandó Bizottságának megválasztása, a politikai beszámoló és vita, valamint a megyei küldöttgyűlés összehívása szerepelt.

Péter Ferenc, a megyei szervezet elnöke politikai beszámolójában megköszönte Kelemen Márton leköszönő TKT elnöknek az elmúlt négy évben kifejtett tevékenységét, majd hozzátette „a mai nappal sikeresen lezártuk a megyei szervezetben elkezdett tisztújítási folyamatot, ma újjá alakult a TKT és bízom abban, hogy a mai naptól kezdve még inkább arra tudunk koncentrálni, ami összeköt, és nem arra, ami szétválaszt. Nagy kihívások elé nézünk, és mindenkire szükség van abban a munkában, amely által az RMDSZ Maros megyei szervezete nemcsak a legnagyobb, hanem ismét a legerősebb szervezete lesz a Szövetségnek. Az első ilyen kihívás, amelyben közösen bizonyíthatunk, az a folyamatban lévő aláírásgyűjtési kampány. Ehhez kérem ismételten mindenki segítségét és munkáját”- hangsúlyozta a megyei elnök.

A javaslatokat követő egyöntetű szavazás eredményeként a következő négy évben a TKT elnöke Szász Izolda lesz. A TKT vezetőségének további tagjai: alelnökök Tudor Veronka és Tóth Andrea, valamint titkárok Soós Zoltán és Szakács Béla.

A Területi Képviselők Tanácsának határozata alapján az RMDSZ Maros megyei szervezete december 7-én, Marosvásárhelyen tartja küldöttgyűlését, amelynek napirendjén az alapszabályzat módosítása szerepel.

kapcsolódó

Hírlevél