Rangsorolta önkormányzati képviselőjelöltjeit az RMDSZ Medgyesi Szervezete

Rangsorolta önkormányzati képviselőjelöltjeit az RMDSZ Medgyesi Szervezete

Bejelentette az önkormányzati képviselőjelöltjei rangsorát az RMDSZ Medgyesi Szervezete április 7-én, csütörtökön. Balázs Béla, az RMDSZ Szeben Megyei Szervezetének elnöke rámutatott arra, hogy „a magyar összefogás alatt ne csak a pártok közötti összefogást értsük, hanem az emberek közötti összefogást is.”

„Arra törekedtünk, hogy az idei önkormányzati választásokon induló jelöltjeink között több fiatal és hölgy szerepeljen a négy évvel ezelőtti választásokhoz képest, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektettünk a jelöltek szakmai felkészültségére is. Jelöltjeink rátermettek erre a feladatra, a közösséget hitelesen képviselik, és szívügyüknek tekintik” – jelentette ki Orosz Csaba, az RMDSZ Medgyesi Szervezetének elnöke.

A küldöttgyűlés eldöntötte, hogy a jelenlegi medgyesi politikai helyzetben az RMDSZ nem indít polgármesterjelöltet. A jelenlévők egyhangúan elfogadták Grézer Péter és Bordi Magdolna tisztségben lévő medgyesi tanácsosok tevékenységi beszámolóit. A Mandátumigazoló Bizottság jelentése alapján 38 küldött jelent meg.

A medgyesi önkormányzati képviselőjelöltek bemutatkozása után a küldöttgyűlés határozata szerint a következő rangsor alakult ki: Orosz Csaba, Joó Endre, Csifó Levente, Balog József, Bordi Magdolna, Fazekas Attila, Seicean Ildikó, Toth Ferenc, Vajda Hajnal, Dénes Levente, Koppán Sándor, Bordi Márton, Szederjeszi Győrgy, Stoika Júlia, Grézer Péter, Fazakas Mihály, Fodor Tibor, Mózes Attila, Fehér László

kapcsolódó

Hírlevél