Kovács Richárd: esélyt és bizalmat kaptunk a nagybányai magyaroktól

Kovács Richárd: esélyt és bizalmat kaptunk a nagybányai magyaroktól

„A már lassan végleges eredmények tükrében elmondhatjuk, hogy a nagybányai magyar közösség megőrizte képviseletét a városi és megyei önkormányzatban, újabb négy év áll előttünk arra, hogy képviselőink jobban teljesítsenek, és többet bizonyítsanak” – nyilatkozta ma reggel Kovács Richárd, a nagybányai helyi önkormányzat képviselője. A fiatal politikus felhívta a figyelmet arra, annak ellenére, hogy nem sikerült megnövelni a 2 helyi tanácsosi mandátum számát, a nagybányai magyarság ismételten bebizonyította, hogy fontos tényező marad a város sorsát illető döntésekben.

„Köszönettel tartozunk annak a 4.267 nagybányai lakosnak, aki bízott bennünk, és június 5-én a RMDSZ nagybányai önkormányzati jelöltjeire szavazott. Ismételten megköszönöm a 807 nagybányai magyarnak és a támogatóknak, akik eljöttek április 10-én az ‪ RMDSZ előválasztásra, és külön köszönet annak a 489 nagybányainak, aki szavazatával első helyre rangsorolt az önkormányzati jelöltlistán. Ugyanakkor köszönet az RMDSZ nagybányai szervezete elnökségének, Vida Noémi elnöknek és a teljes kampánystábnak, főleg azoknak, aki türelmesen dolgoznak, feláldozva szabadidőt, családi programokat, pihenési vagy szórakozási lehetőséget. Köszönöm a lelkes önkéntes csapatunknak, és kiemelten megköszönöm annak a három önzetlen, lelkes, kitartó és sokszor megbocsájtó személynek a kampánystábból, aki éjt nappallá téve végig ott állt mellettem vagy mögöttem. Ők nem voltak reflektorfényben, de a munkájuk mindig ott volt, és remélem ezentúl is ott lesz! És külön köszönöm Pap Zsolt István kollégámnak, bajtársamnak, akinek bár mandátuma 283 szavazaton múlott, mégis számítok tanácsaira, ötleteire a továbbiakban”– hangsúlyozta Kovács Richárd.

 

A választási eredményekre utalva, az önkormányzati képviselő nyilatkozatában kitért arra is, hogy a csökkenő szavazási részvétel mellett is az RMDSZ nagybányai szervezete néhány szavazattal többet kapott, ami azt igazolja, hogy választók nem távolodtak el a Szövetségtől, a jelöltek megkapták a munka folytatásához szükséges bizalmat, támogatást.

,,Ez rendkívül megtisztelő számunkra és csakis a munkára és kitartásra ösztönöz bennünket. Úgy gondolom, nincs okunk a csüggedésre, bízom abban, hogy a következő négy év munka meghozza majd a gyümölcsét. Esélyt és bizalmat kaptunk a nagybányai magyaroktól, folytatjuk a munkát, az építkezést, a megújulást – közösen, erősebben. Köszönjük, Nagybánya” − összegzett Nagybánya önkormányzati képviselője.

kapcsolódó

Hírlevél