Elkezdődött a munka a parlamentben

Elkezdődött a munka a parlamentben

A már megkezdett beruházások befejezése a legfontosabb – jelentette ki Moldován József képviselő azon a Gyergyószentmiklóson tartott sajtótájékoztatón, melyen a parlamentben megkezdett munkáját és az országos költségvetéstervezet helyi vetületeit ismertette.

Moldován József, a Parajd-Keresztúr-Gyergyó körzet parlamenti képviselője január 24-én sajtótájékoztatót tartott Gyergyószentmiklóson, ahol az országos költségvetés helyi vetületeiről számolt be. A képviselő szerint kiegyensúlyozottnak mondható a 2013-as országos költségvetés tervezete, bár van néhány problémás része is, amelyek a feketegazdaságot segíthetik elő. Az azonban biztos, hogy a költségvetés társadalombiztosítási szeletét az RMDSZ megszavazza, mivel tartalmazza a minimálbér és a nyugdíjpont növekedését. Moldován József kiemelte, képviselőként a körzet településeinek és Hargita megyének érdekeit képviseli, ezért minden szükséges ponton módosító javaslatokat tesz a költségvetés tervezetéhez.

– Bár ellenzékből kicsi az esélye, hogy javítsunk a számokon, de szakemberekkel konzultálva, érvekkel felfegyverkezve tárgyalásba kezdünk a költségvetésmódosítás érdekében – fejtette ki a politikus. Moldován emellett hangsúlyozta, hogy a körzet településeinek infrastrukturális beruházásait prioritásként kezeli.

– A képviselőség az emberekről szól, az emberekkel való kapcsolattartás továbbra is nagyon fontos számomra, ezért a választókörzet sajátságait szem előtt tartva három képviselői irodát tartok majd fenn – jelentette be Moldován József. A parlamenti képviselői irodák hivatalosan február elsején kezdik meg működésüket, a körzet három meghatározó településén: Székelykeresztúron, Korondon és Gyergyószentmiklóson.

 

kapcsolódó

Hírlevél