Bokor Sándor: 8 év alatt 7,5 millió eurót hoztunk a településre

Bokor Sándor: 8 év alatt 7,5 millió eurót hoztunk a településre

Lakossági fórumon találkozott Parajdon a község szavazó polgáraival Bokor Sándor, a település jelenlegi polgármestere, aki az idei helyhatósági választásokon a Szövetség színeiben száll versenybe Parajd polgármesteri székéért. A beszélgetésen részt vett dr. Verestóy Attila szenátor is.

Bokor Sándor, Parajd polgármestere megvalósításairól és jövőbeni terveiről számolt be a jelenlévőknek: „Független polgármesterként az RMDSZ mindig is támogatott, nélküle ugyanis nem sikerült volna ennyi eredményt elérni. Vállalom ezúttal is a megmérettetést, hisz a település házára fel akarom tenni a virágot, mint az ácsok a kész házra”-jelentette ki Bokor, majd az elmúlt négy év kiemelkedő megvalósításáról számolt be: megjavították az Rapsóné vára fele vezető utat, kiépítették a parajdi vízrendszert és vízművet, befejezték az Alsósófalváig vezető összekötő útat, sportteremet építettek Parajdon és Felsősófalván, állandó orvosi ügyelet hoztak létre. Folyamatban van fürdőkomplexum építése. Prioritásként kezelte az iskolák, kultúrházak rendbetételét, az egyházaknak pedig hat év alatt 500 000 lejt juttattak ravatalozók építésére és egyebekre. Ezt követően a jövőbeni terveiről tájékoztatta a lakossági fórumon résztvevő egyéneket: „8 év alatt 7,5 millió eurót hoztunk a településre, az elkövetkező hónapban Parajd összes mellékutcáját felújítjuk, a kórházat és a pénzügy épületet restauráljuk, elkezdjük Békástanyán a kultúrház megépítését, rehabilitáljuk az Alsósófalva-Békástanya közti útszakaszt, felújítjuk a parajdi kultúrotthont, kiépítik a két Sófalva vízhálózatát. Parajdnak szüksége van a folytonosságra.”- foglalta össze prioritásait Bokor Sándor.
 

„Idén hetedik alkalommal állítunk jelölteket a helyhatósági választásokra. Hetedszerre vállalja az RMDSZ a megmérettetést. Nincs olyan politikai erő, mely ezt elmondhatná magáról. A szövetség megőrizte egységét, mert ez volt a garancia, a közösség érdekeinek a megvalósításában.” – nyilatkozta Parajdon dr. Verestóy Attila szenátor, majd arról tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a Parajdon elvégzett felmérés értelmében a helyi közösség elégedett a jelenlegi polgármester munkájával: „Szembe kellett néznünk az igazsággal, mindezt viszont az RMDSZ helyi vezetői nem fogadták el, ezért tennünk kellett a feszültségek megszüntetése végett. A cél: élhetőbb életet teremteni, minden más csak eszköz, az RMDSZ is.”- részletezte Verestóy. 

 

kapcsolódó

Hírlevél