Marosvásárhelyen a változásnak nincs alternatívája – iktatta marosvásárhelyi tanácsosi jelöltlistáját az RMDSZ

Marosvásárhelyen a változásnak nincs alternatívája – iktatta marosvásárhelyi tanácsosi jelöltlistáját az RMDSZ

Pénteken délben iktatta a Marosvásárhelyi Választási Irodánál a városi önkormányzati képviselőjelöltek listáját az RMDSZ marosvásárhelyi szervezete.

„Az RMDSZ egy teljesen megújult tanácsosi listával vág neki az idei önkormányzati választásoknak. A marosvásárhelyi tanácsosi jelöltlistát 3474 támogatói aláírással adtuk le. Köszönöm mindazoknak, akik bizalmukkal tüntették ki jelöltlistánkat! Megvan az esélyünk a győzelemre, de ez a győzelem csak együtt sikerülhet” – hangsúlyozta az aláírások leadását követően Péter Ferenc, a Maros megyei RMDSZ elnöke.

Marosvásárhelyen a változásnak nincs alternatívája. Soós Zoltánnak meg kell nyernie ezt a választást, az ő munkáját pedig egy erős csapatnak kell segítenie a következő négy évben” – mondta Péter Ferenc, az RMDSZ Maros Megyei szervezetének elnöke. „Az elmúlt négy évben Maros megye a fejlődés útjára lépett. A települések többségén fejlesztettünk, építettünk. Marosvásárhelyen viszont bármit próbáltunk tenni, folyamatosan akadályokba ütköztünk. Én egy olyan Maros megyét szeretnék, amelynek Marosvásárhely a motorja, nem a térség utánfutója” – tette hozzá.  

Tamási Zsolt, az RMDSZ marosvásárhelyi listavezetője is a változás fontosságát emelte ki. „Marosvásárhelyen új időszaknak kell kezdődnie, amely az együttműködésről, a vásárhelyi emberekről és Marosvásárhely jövőjéről szól, nem az akadályokról és a vezetők érdekeiről. Vegye át a harc helyét a munka, az összetűzések helyét az együttműködés– mondta Tamási Zsolt, majd hozzátette: „Mutassuk meg, hogy mi, marosvásárhelyiek képesek vagyunk együttműködő közösségként kizökkenteni a holtpontról Marosvásárhelyt, és előre vinni városunk és gyermekeink jövőjét. Ehhez kérjük a marosvásárhelyi lakosok támogatását is.”

Az RMDSZ marosvásárhelyi tanácsosjelölt listájának első 12 helyén a következő jelöltek szerepelnek: Tamási Zsolt, Portik Vilmos, Frunda Csenge, W. Szabó Péter, Kelemen Márton, Kakassy Blanka, Bereczki Sándor, Iszlai Tamás, Jakab István, Szabó Árpád, Venczi Vidor János, Bíró Csaba.

kapcsolódó

Hírlevél