Bordás Enikő az új polgármester

Bordás Enikő az új polgármester

Kiemelkedő részvétellel zajlott Uzon községben az időközi polgármesterválasztás. A sepsiszéki nagyközségben a szavazásra jogosultak közel fele részt vett a választáson. Bordás Enikő, az RMDSZ jelöltje nagytöbbséggel, 1074szavazattal nyerte meg a választásokat, ez a leadott voksok 63,74 százalékát jelenti.  

Köszönöm Uzon község lakóinak támogatását, hogy polgármesterként folytathatom Uzon község fejlesztését. Továbbra is csapatban dolgozunk községünk összes településének fejlődéséért: befejezzük az elindított munkálatokat, új beruházásokat indítunk, további terveinkre anyagi forrást keresünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy modern községünk, életerős közösségünk legyen. Folytatjuk együtt, tovább Uzon községért” – hangsúlyozta Bordás Enikő, Uzon község frissen megválasztott polgármestere.  

Uzon község lakói vasárnap a fejlődést, a tisztességes és következetes munkát, a modernizáció folytatását választották. Köszönjük Bordás Enikő és az uzoni RMDSZ csapatának munkáját és természetesen köszönjük a község lakóinak a támogatását. Meggyőződésem, hogy Bordás Enikő jó polgármestere lesz Uzon községnek, dolgozni fog a hozzá tartozó összes település lakóiért, politikai nézettől és nemzetiségtől függetlenül. Gratulálunk és sok sikert, eredményes munkát kívánunk Uzon község új polgármesterének, Bordás Enikőnek!” – fogalmazott Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke. Mint megjegyezte, bár még a szavazás napján is voltak próbálkozások, Uzon község lakóit nem lehetett megvezetni, egyértelműen látszik, hogy értékelték azt a munkát, amit az RMDSZ képvisel a községben és annak folytatására voksoltak az időközi választáson is.  

Uzon községben 3753 szavazásra jogosult van, ebből 1710-enjárultak vasárnap az urnákhoz, ami 45,56 százalékos részvételt jelent. Az EMSZ által is támogatott RMDSZ-jelöltet, Bordás Enikőt a szavazók közel kétharmada választotta, azaz 1074 voksot kapott.  

kapcsolódó

Hírlevél