Bezár a Csíki Területi RMDSZ irodája és a Magyar Ügyek Háza

Bezár a Csíki Területi RMDSZ irodája és a Magyar Ügyek Háza

A koronavírus-járványra (Covid-19) való tekintettel március 16-tól szünetelt az ügyfélszolgálatot az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének irodájában és a szervezet által Csíkszeredában létrehozott Magyar Ügyek Házában. A munkatársak telefonon, illetve online tartják a kapcsolatot a lakossággal. Ez a magyar állampolgársággal kapcsolatos ügyintézés és a fogadóórák felfüggesztését is jelenti, valamint az SZNT nemzeti régiókról szóló polgári kezdeményezéséhez való aláírásgyűjtés leállítását. (A kezdeményezés online aláírható a www.nemzetiregiok.eu vagy a https://eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative címen.) A szervezet lemondja a rendezvényeket, felfüggeszt minden személyes találkozást igénylő programot.

“Most mindennél fontosabb az emberek egészsége és közegészségügyi tájékoztatása, a következő időszakban erre koncentrálunk. Kérem, legyünk elővigyázatosak, őrizzük meg nyugalmunkat, és aki teheti, használja ki ezt az időszakot a szeretteivel való együttlétre, több olvasásra, tervezésre’ – nyilatkozta Borboly Csaba, a területi szervezet elnöke.

Érdeklődni lehet Borboly Csabánál – info@borbolycsaba.ro, 0744399282 – vagy Becze István ügyvezető elnöknél – info@csikirmdsz.ro, 0744399243.

kapcsolódó

Hírlevél