Sajtótájékoztató a klasszikus és a plusz roncsautóprogramok 2022-es kiadásának újdonságairól

Sajtótájékoztató a klasszikus és a plusz roncsautóprogramok 2022-es kiadásának újdonságairól

FRISSÍTÉS!
 
Tekintettel arra, hogy a miniszterelnök rendkívüli kormányülést hívott össze csütörtökön, január 13-án 12 órára, Tánczos Barna környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti miniszter csütörtökön, január 13-án 15 órától tartja meg a klasszikus és a plusz roncsautóprogramok 2022-es kiadásának újdonságait bemutató sajtótájékoztatót a környezetvédelmi minisztérium székhelyén (Szabadság sugárút 12., földszinti gyűlésterem). A sajtótájékoztatót élőben lehet követni Tánczos Barna hivatalos Facebook oldalán: https://bit.ly/TanczosBarnaFB A sajtótájékoztatón jelen lesz Fülöp Lóránd-Árpád, a Környezetvédelmi Alap elnöke is.
 Tánczos Barna környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti miniszter 2022. január 13-án, csütörtökön 12 órától sajtótájékoztatót tart a klasszikus és a plusz roncsautóprogramok 2022-es kiadásának újdonságairól a minisztérium székhelyén (Szabadság sugárút 12., földszinti gyűlésterem).
 
A sajtótájékoztatón jelen lesz Fülöp Lóránd-Árpád, a Környezetvédelmi Alap elnöke is. A sajtó képviselői legkorábban 11.45-kor léphetnek be az épületbe, az érvényben lévő járványügyi szabályok betartásával.

 

kapcsolódó

Hírlevél