Maros megyének felkészült önkormányzati menedzsmentre van szüksége

2016.05.13. | Maros , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Maros megyének felkészült önkormányzati menedzsmentre van szüksége

„A puszta tény, hogy senki nem indul Szakács Béla és az RMDSZ ellen, jelzi, hogy az elmúlt négy évben eredményes önkormányzati munkát folytattak a kollegák” – hangsúlyozta Brassai Zsombor, a Szövetség Maros Megyei Szervezetének elnöke Héderfáján, ahol az RMDSZ polgármestere második mandátumát fejezi be, és az idén egyedüli jelöltként indul újra a választásokon. A megyei elnök Szabó Albert és Csép Éva-Andrea megyei tanácsosjelöltekkel Küküllőszéplak községben találkozott a választókkal.

„A megyei RMDSZ döntéshozói Péter Ferenc szovátai polgármestert nevezték meg megyei tanácselnöknek, aki a sóvidéki fürdővárosban eddig is bizonyította, hogy megfelelő szakértelemmel rövid idő alatt felvirágoztatható az önkormányzat” – méltatta a Szövetség Maros megyei tanácselnök-jelöltjének eddigi munkásságát Szakács Béla.

Csép Éva-Andrea szerint Maros megye az utóbbi négy évben lemaradt, még a Lokodi Edith Emőke által elindított fejlesztési programok sem fejeződtek be. Ezt a hátrányt csakis felkészült önkormányzati menedzsmenttel lehet behozni. „A megyei tanács által működtetett intézmények – mint a megyei kórház, különböző kulturális és szociális intézmények – több ponton is közvetlenül kapcsolódnak hétköznapi életünkhöz, ezért is fontos odafigyelni arra, ki vezeti a megyei közigazgatást” – fogalmazott Csép Andrea.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.