Együtt Marosszékért! – 49 települést keres fel Borbély László képviselőjelölt kampánykaravánja

2012.11.06. | Maros , Parlamenti választások

Miután a nyár folyamán mind a 19 községbe ellátogatott és beszélgetett a helyi közösség vezetőivel, Borbély László, az RMDSZ politikai alelnöke  Maros megyei képviselőjelölt, a november 9-e és december 4-e között  utazó kampánykaravánnal ismét ellátogat közel 50 településre.

A karaván első napján, november 9-én, Borbély László Jobbágyfalván és Nyárádszentmártonban,  november 10-én Székelytompán és Demeterfalván találkozik a helyi lakosokkal.

November 11-én Borbély László képviselőjelölt és Markó Béla szenátorjelölt Koronkán, Jedden, Nyomáton, Csíkfalván és Nyárádszeredában találkoznak a helyi lakossággal és a közösség vezetőivel.

November 16-án a RMDSZ-es képviselőjelölt Márkodra, Kendőre és Berekeresztúrra látogat, ezt követően másnap, november 17-én  Nyárádszentimrén, Székelyberében, Torboszlón, Nyárádselyében és Nyárádmagyaróson tartanak közös lakossági találkozókat Markó Béla szenátorjelölttel.

A november 21-i körút során Ikland és Székelykál, november 22-én Bözöd, Vadasd és Rigmány lakosságával találkoznak.

November 23-án  Borbély László képviselőjelölt  és Markó Béla szenátorjelölt közösen látogatnak el Kelementelkére, Gyulakutára, Székelyvéckére, Havadtőre és Erdőszentgyörgyre, majd  november 24-én Hármasfaluba, Makkfalvára, Kibédre, Sóváradra és Szovátára. November 25-én  Marosszentgyörgyön, Sáromberkén és  Nagyernyében találkoznak a helyi lakosokkal.

November 29-én a kampánykaraván tagjai Erdőcsinád, Jobbágytelke, Székelyhodos, Deményháza, Mikháza, Köszvényes és Nyárádremete lakosságával találkoznak, madj ezt követően december 3-án Szövérdet, Göcsöt, Székelyvaját, Nyárádszentlászlót, Szentháromságot, Nyárádgálfalvát, Havadot és Gegest keresik fel.

A kampánykörutak során Borbély László találkozókon vesz részt mind a helyi települések lakóival mind a helyi vezetőkkel, majd november 11-én, Nyárádszeredában, november 17-én Nyárádmagyaróson, 23-án Erdőszentgyörgyön, 24-én Szovátán, 25-én Nagyernyében, 29-én Nyárádremetén majd december 3-án Gegesen megszervezett ünnepi rendezvényeken lesz jelen, ahol a Maros Művészegyüttes, Szabó Előd, az RMDSZ kampánydalának szerzője valamint a Gruppenhecc művészei lépnek a közönség elé.