Együtt Erdélyért

2012.11.28. | Maros , Parlamenti választások

A sikeres önkormányzati választások után ismét fontos erőpróba előtt áll a magyarság. Ismét választanunk kell, döntenünk kell arról, hogy kik képviseljék érdekeinket Románia parlamentjében. Csakis tőlünk függ ez!

Az elmúlt négy évben sok mindenen változtatni tudtunk, sok mindent elértünk, de tudnunk kell, hogy ehhez szükségünk volt az RMDSZ-csapatra úgy a parlamentben, mint a kormányban. Továbbra is ott kell lennünk mindenhol, ahol sorsunkról döntenek. Eddig is csak teljes összefogással boldogulhattunk, és ezután is így kell boldogulnunk.

Fontos a Maros megyei magyarság számára, hogy a megye 2-es szenátori választókörzetében indul szenátori tisztségért Markó Béla, az RMDSZ volt elnöke, a 3-as képviselői körzetben Kelemen Atilla képviselőjelölt, az RMDSZ Maros megyei szervezetének elnöke és az 5-ös Maros megyei képviselői körzetben Borbély László képviselőjelölt, a Szövetség politikai alelnöke, hiszen ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy az RMDSZ továbbra is hatékonyan fogja képviselni érdekeinket. Jelöltjeink nagy tapasztalattal és befolyással bírnak a romániai politikai életben, és az elmúlt években láthattuk, hogy ez milyen sokat számít a helyi közösségek gondjainak megoldásában. Ahhoz, hogy terveink valóra váljanak, össze kell fognunk, és december 9-én a tulipánra kell szavaznunk!

Minden RMDSZ-re leadott szavazatra szükség van, szavazatunkkal nemcsak a mi jelöltjeinket, hanem a szórványban élő magyarok jelöltjeit is segítjük!

Ne szavazzunk más pártok jelöltjeire vagy független jelöltekre, mert ezek a szavazatok kárbavesznek, a rájuk adott szavazatok a román pártokat támogatják. Ez azt eredményezheti, hogy az RMDSZ nem éri el az 5%-os küszöböt, és a magyarságnak nem lesz parlamenti képviselete.

Ha nem megyünk el szavazni, mások fognak dönteni rólunk!

Keressük a szavazólapon azt a négyzetet, amely az RMDSZ jelét, a tulipánt és a jelölt nevét tartalmazza, és oda üssük a pecsétet!

Magyar érdek azt kívánja, szavazzunk a tulipánra!