Borbély László képviselői irodát nyitott Makfalván és Szovátán

2013.02.22. | Maros , Képviselőház
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Borbély László képviselői irodát nyitott Makfalván és Szovátán

Borbély László az RMDSZ politikai alelnöke, Maros megyei parlamenti képviselő ma, 2013. február 22-én megnyitotta képviselői irodáit Makfalván és Szovátán.

„Nagyon fontos a kapcsolattartás az emberekkel. Tudnunk kell, hogy milyen problémákkal szembesülnek és melyek a prioritásaik ahhoz, hogy segíteni tudjuk a közösséget. Ezért döntöttem úgy, hogy képviselői irodát nyitok Makfalván és Szovátán. Itt egy adott órarend szerint az emberek felkereshetik a kollégáimat és megpróbáljuk közösen megoldani a felmerülő problémákat. Igyekszem én is rendszeresen fogadóórákat tartani”- mondta Borbély László. Hozzátette az elkövetkező időszakban nagyon fontos lesz az elkezdett Európai Uniós pályázatok folytatása és az új pályázatok előkészítése annak érdekében, hogy a helyi infrastruktúra tovább fejlődjön, de ehhez elengedhetetlen a kapcsolattartás az emberek, az önkormányzat és a képviselő között.

„Ma sok emberrel beszélgettem a problémáiról. Sok gond van, ez már ma is megmutatkozott. Az emberek különböző kisebb-nagyobb problémákkal kerestek meg. Én megpróbálok segíteni ott, ahol lehet. Amikor nem tudunk segíteni legalább eligazítást nyújtunk azoknak akik megkeresnek”- fejtette ki a képviselő.

Makfalván az iroda délelőtti és délutáni ügyfélszolgálata váltakozik: az első héten délelőtt 10:00-13:00 óra között, a következő héten 16:00-19:00 óra között van nyitva. Szovátán minden hétköznap 8:00-12:00 óra között tart az ügyfélszolgálat.

Borbély László ugyanakkor bejelentette, hamarosan Nyárádszeredában is megnyitja képviselői irodáját.