Borbély László : Erős, egységes parlamenti képviseletre szavaztam

2012.12.09. | Maros , Parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Borbély László : Erős, egységes parlamenti képviseletre szavaztam

„Az RMDSZ 23 éve a magyar közösség érdekeit képviseli, azt, hogy itt a magyar közösségnek és mindenkinek jobb élete legyen."-jelentette ki Borbély László, Maros megyei képviselőjelölt, ma délelőtt miután leadta szavazatát Marosvásárhelyen. A Szövetség legnagyobb érdemének nevezte, hogy az elmúlt két évtized során összetartotta a romániai magyarságot.

“Az RMDSZ-nek  fontos szerepe volt Románia demokratizálódási folyamatában, ha csak a NATO-csatlakozást és az európai uniós integrációt tekintjük, ugyanakkor még sok dolga van az elkövetkező 4 évben. A magyarság érdeke, hogy erős, egységes parlamenti képviselete legyen, hogy a magyar közösség javára befolyásolja a döntéseket. A következő 4 évben alkotmánymódosításra kerülhet sor, várhatóan szó lesz a területi közigazgatási átszervezésről, és ha nem vagyunk ott, a magyar közösségnek hátrányára lesz. Úgy érzem, a választók megértettét üzenetünket: egységben az erő, szolidaritásra, bizalomra van szükség. Az RMDSZ méltóképpen fogja képviselni a magyar közösség érdekeit, ahogy tette 23 éven át”-tette hozzá Borbély László.    


Borbély László: Erős, egységes parlamenti képviseletre szavaztam Borbély László: Erős, egységes parlamenti képviseletre szavaztam Borbély László: Erős, egységes parlamenti képviseletre szavaztam
Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.