Az RMDSZ sepsiszentgyörgyi szervezete felfüggeszt minden csoportos tevékenységet

Az RMDSZ sepsiszentgyörgyi szervezete felfüggeszt minden csoportos tevékenységet

A következő időszakban nincs fontosabb, mint az emberek egészsége, és a közegészségügyi tájékoztatás. Ezért meghatározatlan ideig az RMDSZ sepsiszentgyörgyi szervezete 2020. március 12-én délután, azonnali hatállyal leállította minden kampány tevékenységét.

A döntés értelmében a sepsiszentgyörgyi szervezet nem szervez rendezvényeket, nem tart üléseket, felfüggeszti az iroda fizikai ügyfélszolgálatát, az aláírásgyűjtő standok munkáját, leállította a jelölésekhez szükséges, és a Székely Nemzeti Tanácsnak ajánlott aláírások gyűjtését, és távol marad a személyes találkozáson alapuló kampány tevékenységektől.

Ugyanakkor arra kérem a város polgárait, hogy online támogassák aláírásukkal a nemzeti régiók védelmében elkészített európai polgári kezdeményezést, a www.nemzetiregiok.eu vagy a https://eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative címen.

A rendkívüli helyzet normalizálódásáig szerepet vállalunk a közösség egészségügyi tájékoztatásában, és folyamatosan válaszolunk az írásban vagy telefonon történő megkeresésekre.

Az RMDSZ sepsiszentgyörgyi szervezete nevében,

Antal Árpád András elnök

kapcsolódó

Hírlevél