1000 támogatói aláírás Szatmár megyében (AUDIÓ)

1000 támogatói aláírás Szatmár megyében (AUDIÓ)

Egy hét alatt 1000 támogatói aláírás gyűlt össze Szatmár megyében Kelemen Hunor szövetségi elnök indulásához. Pataki Csaba szenátor, az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezetének elnöke úgy véli, mindannyiunk érdeke, hogy közösségünknek magyar államelnök-jelöltje legyen.

Elengedhetetlenül fontos, hogy az államelnöki választásokon is hallassuk a hangunkat, egyedül a mi jelöltünk tudja hangoztatni azokat az érveket, amelyek az erdélyi magyarság számára fontosak” – hangsúlyozta a szenátor, aki szerint a Szövetség államelnök-jelöltjének képviselete akkor lehet még erősebb, ha minden magyar melléáll.

 

Az RMDSZ székházaiban zajló aláírásgyűjtés mellett a ma induló Partiumi Magyar Napokon is alá lehet írni a támogatói űrlapot.

 

Nagy Szabolcs, az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezetének ügyvezető elnöke a tájékoztatás mellett Kelemen Hunor indulásának fontosságára is kitért. „Ez a kampány is egy tökéletes lehetőség arra, hogy megmutassuk az egész országnak, hogy kik vagyunk, pontosan mik is a céljaink és mit szeretnénk elérni a többségi nemzettel együtt ebben az országban.”

 

Az ügyvezető elnök szerint az államelnöki választások előtti hónapok a legjobb periódus arra, hogy értékeinket megmutassuk, céljainkat felvázoljuk.

 

Pataki Csaba nyilatkozata a http://rmdsz.ro/multimedia/hangfelvetel/pataki-csaba-nyilatkozata-kelemen-hunor-allamelnok-jeloltsegerol linken, valamint Nagy Szabolcs nyilatkozata a http://rmdsz.ro/multimedia/hangfelvetel/nagy-szabolcs-nyilatkozata-kelemen-hunor-allamelnok-jeloltsegerol  linken érhető el és tölthető le.

kapcsolódó

Hírlevél