Főoldal > Hírek
Találkozó a választókkal

Frunda György polgármesterjelölt önkéntesei hétfő óta járják a várost. Az RMDSZ-jelöltjei otthonukban keresik a fel a marosvásárhelyieket, átadják Frunda György programját, elbeszélgetnek a választópolgárokkal, válaszolnak kérdéseikre.


Törvénytervezet a földterületek bérbeadásból származó jövedelemadó kifizetése alóli mentességről

Nyílt levél Kövér Lászlóhoz, a Magyar Országgyűlés elnökéhez

Kovács Péter, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség főtitkára ma nyílt levelet intézett Kövér Lászlóhoz, a Magyar Országgyűlés elnökéhez.


Jordán küldöttség Bánffyhunyadon
2012.05.22. | Kolozs , Képviselőház

A Maros megyei Állandó Tanács nyilatkozata

A Maros Megyei Területi Állandó Tanács felháborodással veszi tudomásul a Magyar Polgári Párt sajtótájékoztatóján nyilvánosságra hozott rágalmakat.


Ha ellenjelöltjeim vitatkoznak, nyerjek én - Sajtótájékoztatót tartott Eckstein-Kovács Péter

A választási kampánynak Kolozsvárról kell szólnia, ellenjelöltjeimről azonban nem mondhatom el, hogy a kolozsváriakkal és azok problémáival foglalkoznának – fogalmazott mai sajtóértekezletén Eckstein-Kovács Péter. Az RMDSZ kolozsvári polgármesterjelöltjének meghívottja volt Bognár Zoltán elemző és Mihai Gotiu újságíró, elemző: velük együtt a Kolozsvár polgármesteri székére pályázók programját helyezte nagyító alá, de kitértek az egyre gyakrabban felszínre kerülő közvélemény-kutatásokra is.


A Holokausztra mindig emlékezni kell!

A Budapesti Holokauszt Emlékközpont anyagából nyílt kiállítás vasárnap este a Kultúrpalotában. A kiállítás fényképek útján mutatja be a haláltábort, az oda hurcoltakat és azt az embertelen bánásmódot amelyet a képen feltűnő személyek nagy része nem élhette túl.


Feljelentést tesz az RMDSZ az 1-es számú marosvásárhelyi választási bizottságnál

A marosvásárhelyi választási bizottsághoz fordul panasszal az RMDSZ Maros megyei szervezete, miután a marosvásárhelyi polgármesteri hivatal csak bizonyos időpontokban és bizonyos helyszíneken engedélyezte, hogy megtartsa kampányrendezvényeit a június 10-ei önkormányzati választások előtti időszakban, több esetben pedig elutasító választ adott.