Újabb programokat jelentettek be az Erdélyi Humorfesztivál szervezői

2017.03.17. |
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Újabb programokat jelentettek be az Erdélyi Humorfesztivál szervezői

Újabb négy programponttal bővült a 14. Erdélyi Humorfesztivál. Április 3–9. között: ismét alkalom nyílik az ifjú humortitánok bemutatkozására, Marosán Csaba szerelmi tanácsokat osztogat, levetítik Lakatos Róbert Bahrtalo! – Jó szerencsét! című filmjét, de nem marad el a slam-szeretők versenye sem, az Open Mic. Még több program, még több helyszín – 2017-ben ezt jelenti az RMDSZ kolozsvári humorfesztiválja.

Az RMDSZ Ügyvezető Elnökség, a Kun Zsolt és György Botond szervezpáros nem titkolt szándéka az esemény fesztiválosítása, így lesz az idei kiadás a lehető legszínesebb a humorfesztivál történelmében. Az egyhetes eseményen a humor lehető legtöbb válfaja tetten érhető lesz. Újdonságként hat a Székely Csaba által írt politikai gyermekdarab is, amelynek színrevitelében kolozsvári színészek játszanak közre. Az Idegenek olyan négy aktuális témát – gazdasági, politikai, hatalmi és identitáskérdéseket – sorakoztat fel, amelytől akarva-akaratlan is összeszorul a gyomrunk. De amely nevetésre is késztet.

Visszatér a nagysikerű stand up comedy tehetségkutató is: április 7-ig kilenc erdélyi városban szerveznek előválogatót, a szervezők a 2000 lejes fődíj mellett rengeteg fellépési lehetőséget, illetve televíziós szereplést biztosítanak a leghumorosabb produkció előadójának.

Természetesen, a már befutott előadók nélkül nem teljes az Erdélyi Humorfesztivál. Fellép a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Felméri Péter, Mogács Dániel, az Open Stage és Gáspárik Attila.

Az immár teljessé vált programot elérheted a http://humorfeszt.ro/ oldalon. De kattints akkor is, ha még több részlet érdekel!

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.