RMDSZ: a végsőkig küzdünk Marosvásárhelyért!

2012.03.26. | Marosvásárhely
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


RMDSZ: a végsőkig küzdünk Marosvásárhelyért!

Az RMDSZ a végsőkig küzd annak érdekében, hogy Marosvásárhelynek magyar polgármestere legyen - nyilatkozta ma Kolozsváron Kovács Péter, az RMDSZ főtitkára arra reagálva, hogy egy hétvégi közéleti konferencián elhangzott: Marosvásárhelyen nem lehet nyerni.

Különböző közvélemény-kutatások eredményei valóban nem biztatóak, azonban az utolsó szavazatig fogunk harcolni annak érdekében, hogy Dr. Vass Levente irányíthassa a várost. Meggyőződésünk: a marosvásárhelyi magyar és román közösség érdeke, hogy váltás legyen a városvezetésben. Háztól házig, embertől emberig megyünk annak érdekében, hogy hangsúlyozzuk: Dr. Vass Levente fiatal, tapasztalt, jó menedzseri kvalitásokkal rendelkezik, szakmájában többszörösen bizonyított, irányításával Marosvásárhely elindulhat egy valós fejlődés útján” – mondta Kovács.

A jelölt mögötti politikai összefogással kapcsolatosan a főtitkár leszögezte: a Romániai Magyar Demokrata Szövetség továbbra is fenntartja, hogy az ajtót kivette a helyéből, a zárat leszerelte, a kulcsot eldobta, és vár mindenkit, aki hajlandó ezen bejönni. Dr. Vass Levente személyével kapcsolatosan senki nem fogalmazott meg kifogásokat, ezért bízunk abban, hogy támogatását illetően az EMNP és az MPP jobb belátásra bírható, ugyanakkor a 2009-es európai parlamenti választásokhoz hasonlóan Tőkés László is rávehető arra, hogy az összefogás útját válassza - zárta nyilatkozatát Kovács Péter.

 

Kovács Péter nyilatkozata elérhető az alábbi linken:

Hanganyag:


Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.