Egy hét múlva választ elnököt az RMDSZ Maros Megyei Szervezete

2017.02.17. |

Egy hét múlva választ elnököt az RMDSZ Maros Megyei Szervezete

Jövő pénteken, február 24-én 15 órától tartja tisztújító küldöttgyűlését az RMDSZ Maros MegyeiSzervezete. Az elnöki tisztségre Péter Ferenc, Maros Megye Tanácsának elnöke nyújtotta be pályázati dossziéját.

Célegyenesben van a megyei tisztújító küldöttgyűlés megszervezése. A megyei szervezet Területi Állandó Tanácsa által elfogadott jelölési szabályzatban megjelölt határidőig, azaz február 15-ig egyetlen pályázat érkezett. A jelölés eleget tesz a jelölési szabályzatban előírt feltételnek, így az Állandó Tanács elfogadta Péter Ferenc jelentkezését” – ismertette Kovács Levente, az RMDSZ Maros Megyei Szervezetének ügyvezető elnöke. Hozzátette: „a küldöttgyűlés napirendjén az elnök megválasztása mellett a szabályzatfelügyelő-, etikai- és ellenőrző bizottság tagjainak megválasztása is szerepel, valamint sor kerül egy új SZKT-tag megválasztására, illetve az alapszabályzat módosítására is. A küldöttgyűlés munkálatain meghívottaink mellett közel 350 küldött vesz részt.

A tisztújító küldöttgyűlésre a marosvásárhelyi Kultúrpalota nagytermében kerül sor.