Főoldal > Események > 2017.05.19
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


19.

18.00
Bonchidai Bánffy-kastély

A bonchidai Bánffy-kastélyban startol a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés aláírásgyűjtési kampánya

Pénteken 18.00 órától a bonchidai Bánffy-kastélyban ünnepi fogadás keretében startol a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés aláírásgyűjtési kampánya. Az eseményen részt veszt és beszédet mond Kelemen Hunor szövetségi elnök, Vincze Loránt FUEN-elnök, Hegedüs Csilla kultúráért felelős ügyvezető alelnök, Hans Heinrich Hansen, a kezdeményező bizottság elnöke, a FUEN korábbi elnöke, valamint felszólalnak a FUEN tag- és partnerszervezeteinek képviselői.

A sajtó munkatársainak szállítást biztosítunk az eseményre. Az indulás a Grand Hotel Napoca  elől pénteken 17. 00 órakor lesz, keressék a PRESS feliratú autóbuszt. 


19.

11:00
Marosvásárhely, Forradalom utca 1. szám (Köpeczi-Teleki-ház)

Szerkesztőségek figyelmébe – Kelemen Hunor szövetségi elnök pénteki programja

Május 19-én, pénteken 11.00 órától a marosvásárhelyi Köpeczi-Teleki-házban (Forradalom utca 1. szám) indítják útnak a Magyarország Kormányának támogatásával létrejövő Maros-mezőségi Gazdaságfejlesztési Programot. A székhelyavatáson és a sajtótájékoztatón részt vesz Kelemen Hunor szövetségi elnök és Magyar Levente, Magyarország Kormányának gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára.